Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Royal Palm Resort Curacao

Curaçao

€ 1.255.000

Woonoppervlakte 0m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 10
Aantal slaapkamers 10

Omschrijving

Op de begane grond van het object zijn de vier ruime studio-appartementen gesitueerd. Deze appartementen beschikken over een aangenaam terras met veel privacy. De inrichting bestaat uit een full size keuken van hoogwaardige kwaliteit en is van alle gemakken voorzien zoals: een elektrische kookplaat, vaatwasser, magnetron-oven combinatie en een koelkast. De slaapkamer is afsluitbaar van het woongedeelte en voorzien van twee ruime inbouwkasten. Zowel in de keuken als in de woonkamer is airco aanwezig.De twee ruime penthouse appartementen zijn gesitueerd boven de vier studio’s. Deze penthouses beschikken over een kleine voor-porch bij de toegang tot de woning. Binnen ervaart u een ruime woonkamer met openkeuken. Vanwege de hoge plafonds voelt het appartement enorm ruim aan. De keuken is modern en voorzien van alle benodigde apparatuur zoals: elektrische kookplaat, vaatwasser, (aparte) magnetron en oven en dubbeldeur Amerikaanse koelkast. Vanuit de woonkamer is ook het brede en ruime terras bereikbaar. Hier geniet u van veel privacy, de ondergaande zon en een verkoelende bries. De drie slaapkamers beschikken over drie ruime badkamers met hoogwaardig Europees-sanitair en tegelwerk geheel tot boven aan het plafond.. Zowel de hoofd- als gastenslaapkamers beschikken over ruimte inbouwkasten. De woon- en beide slaapkamers zijn voorzien van airco’s.ContactBent u geïnteresseerd in deze belegging, benieuwd naar (historische) verhuurgegevens, meer informatie of het plannen van een bezichtiging, neem contact op met de listingagent!br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID374183

ID makelaar2537

Prijs€ 1.255.000

Bouwjaar 2015

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning